‘Tambors de foc’ d’Anna Solà, el més votat

Serà el Cartell Alternatiu de Santes 2015

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Juliol 2015 18:27

guanyador

Els tambors d’algun grup de tabalers, del Drac o de les Diablesses per exemple, estan encesos i d’ells neixen unes espurnes que dibuixen la figura majestuosa i inconfusible d’en Robafaves com a gran referent de la Festa Major, amb el Drac i la Momerota a banda i banda, creats enmig de la foscor del negre dominant per aquestes mateixes guspires de colors.

Aquesta és la visió plasmada en cartell d’Anna Solà que ha rebut més vots sumant els recollits a Facebook i a la web del Concurs. Tambors de Foc és, ja, el Cartell Alternatiu de Les Santes 2015.

A més de figurar a la portada d’aquesta revista, la creació de Solà li val guanyar un iPad Mini gentilesa de SimóMac i Grup Informàtica 360.

Cartell alternatiu 2015, LOGO CARTELL ALTERNATIU

En busca de les santes, segon

Cartells alternatius
Aquest original disseny de Marc Godoy que evoca els personatges de Bola de Drac amb una Geganta dalt un núvol kínton i amb una de les esferes màgiques a la mà i un Robafaves fent de Goku ha estat el segon més votat i ha guanyat un lot de productes de dibuix i pintures gentilesa d’Abacus.

Vitrall de santes, el tercer

Cartells alternatiusLa comparseria de Les Santes de forma molt colorista, com si fos un vitrall d’alguna església en la qual enlloc de venerar-se Sants s’hi sent devoció pels gegants, les momerotes o l’Àliga, és el disseny d’Helios Jiménez que ha quedat tercer i guanya un sopar per a dues persones a Bocca Restaurant.