El teu Cartell Alternatiu de Santes té premi!

Un iPad mini 2, un lot de productes de dibuix i un sopar al Bocca, els tres premis

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 26 Juny 2015 12:06

Santes 2015, Cartell Alternatiu

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes es basa en el fet que qualsevol hi pot participar. Així com el cartell oficial de la Festa Major és per encàrrec, el seu alter ego alternatiu el pot fer des d’un nen petit a un dissenyador, passant per un aficionat o un amant de la festa amb alguna idea clara. Absolutament tothom es pot presentar. Tots entraran a selecció, tots s’exposaran a la pàgina web. I entre ells es podrà votar.
Hi ha qui diu que el compte enrere per Les Santes comença amb la presentació del cartell. És cert. També ho és que quan passa Sant Joan i l’estiu esclata, les ganes de Festa Major van en augment i cada vegada hi ha més ‘inputs’

Setena edició

Amb només 7 anys de vida, el Concurs del Cartell Alternatiu de Santes que organitza El Tot Mataró s’ha convertit en l’espera perfecta fins a la Festa Major. L’edició d’aquest 2015 ja està en marxa amb un període de presentació de propostes obert fins al proper 5 de juliol. D’aquestes propostes, sorgeixen els finalistes però són els lectors del Tot Mataró els que escullen a partir de la votació popular. Mentre arriba aquest moment, però, es poden presentar tants cartells alternatius com es vulguin, en la tècnica que es vulgui, que compleixin les bases del certamen.

La imatge guanyadora, la més votada pels mataronins, il·lustrarà la portada del Tot Mataró del 19 de juliol, pocs dies després que es desvetlli el guanyador. Abans del guanyador o guanyadora, altres noms s’han emportat aquest honor. Els guanyadors han estat Carlos Villarín el 2009, Xavier Esteve el 2010, Lara Sànchez el 2011, Rafa Porro el 2012, José Manuel Bernal el 2013 i Joan Martí el darrer 2014.

Santes 2015, 7 concurs Cartell Alternatiu

Els premis

SimoMac i Grup Informàtic 360 aporten un altre any el premi estrella per a l’autor o autora del cartell guanyador d’aquest Concurs, un iPad Mini 2 de color Gris Espacial, de 16 GB. Abacus també renova el seu suport al certamen amb un important lot de dibuix i pintura com a segon premi i el Restaurant Bocca aportarà un sopar doble pel guanyador del tercer premi. Els premis suculents. Ara toca fer cartells per aspirar a guanyar-los.