‘Consumidors de Santes’ ja té web i Facebook, en espera de la inauguració

Divendres que ve s’inaugura l’exposició de Xènia Sola sobre la Festa Major del 2014

  • Cugat Comas
  • Dijous, 25 Juny 2015 12:55

Santes 2015, Xenia Sola

El primer divendres de juliol s’inaugurarà, com marca la tradició, l’exposició de fotografies de Les Santes a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Aquest 2015 l’exposició la signa Xènia Sola i recull la seva visió de la passada edició de la Festa Major, la del 2014. En aquest cas, però, la feina de Sola va més enllà de la pròpia mostra i el títol de l’exposició ja és una declaració d’intencions: ‘Consumidors de Santes’.

En paral·lel a l’exposició hi haurà una web pròpia i un Facebook en què la gent es podrà buscar a si mateix, ja que hi haurà molt més material que a l’Ateneu. Sola va retratar, doncs, la gent, aquests “consumidors de Santes” que apareixeran a les parets de les sales i, també, a Facebook i a la web. Serà qüestió de trobar-se entre tot el material. “Cada persona té un acte preferit del programa de Les Santes, de la mateixa manera que cada acte té un tipus de públic definit. Una personalitat, una indumentària i unes característiques que el fan únic.

Fer, doncs, una radiografia dels diferents perfils que consumeixen Les Santes és l’objectiu de l’exposició i dels centenars d’imatges que la composen”, explica el díptic de la mostra.