Les Santes, una de les dates del retorn de Sopa de Cabra

El grup anuncia que Mataró acollirà la "Gira 3,2,1..."

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Març 2015 11:57

Sopa de cabra

Sopa de Cabra actuarà durant la Festa Major de Les Santes d'aquest 2015 en un any en el qual el grup només oferirà tres concerts exclusius. La formació liderada per Gerard Quintana va anunciar les tres ciutats on realitzaran la “Gira 3,2,1...” durant el concert sorpresa que van fer al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona aquest passat dissabte, en el marc del Festival Strenes de la capital gironina. Aquest concert s’ha preparat durant gairebé sis mesos, inspirant-se en accions similars que van dur a terme els Beatles a Londres o els U2 a Los Ángeles.

Sopa de Cabra, al Concert per la llibertat

3 úniques dates

La gira començarà dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i acabarà divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils. En aquesta gira, que suposarà un parèntesi en la gravació del nou disc que serà enregistrat entre els mesos de juny i setembre, repassaran tots els seus clàssics però també presentaran algunes de les noves cançons davant del seu públic, per fer-los partícips del procés de creació d’aquest nou treball discogràfic, el primer en estudi després de 15 anys.

Feia més de quatre anys que el grup no pujava sobre un escenari, des del seu retorn puntual l'any 2011 amb el concert 'El Retorn' al Palau Sant Jordi. Sopa de Cabra està treballant en una posada en escena sorprenent, amb la intenció de fer d’aquests concerts els més espectaculars de tota la seva trajectòria.

El concert de Mataró es farà el 24 de juliol al Parc Central i serà de pagament -el preu de les entrades serà de 31 euros-. Es podran comprar a partir de dilluns 30 de març a les 10 h a través del web www.sopadecabra.cat i al web www.culturamataro.cat i a les oficines de Cultura.