Previsió de pluja i "pla B' per alguns actes

L'Anada a la Residència, els Requisits o el No n'hi ha prou! podrien suspendre's

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Juliol 2014 09:39

28_ball de requisits

El temps sembla decidit a fer la guitza a Les Santes. La previsió del servei meteorològic de Catalunya és d'una alta probabilitat de tempestes per avui dia 28 a Mataró. Davant d'aquest fet i sempre amb la premissa d'esperar que no plogui, l'Ajuntament ha buscat un "pla b" en forma d'escenaris alternatius per mantenir alguns actes en cas de pluja. L'Anada a la Residència, el Ball de Dracs, els Requisits de Festa Major i el No n'hi ha prou! se suspendran si a l'hora d'inici està plovent o si no s'ha pogut muntar la megafonia que requereix els dos darrers.

El pati interior de l'escola Santa Anna, el Foment, el Clap i el local de Capgrossos de Mataró són alguns dels escenaris alternatius previstos. Aquest és el Pla B que l'Ajuntament activarà en cas de pluja.

Anada a la Residència: Se suspendria a les 11h si plogués. En cas que no hi hagués anada, podria fer-se a les 13h una cercavila amb el mateix recorregut si hagués parat de ploure.

Ballada de sardanes: Passaria de la Residència al pati interior de l'escola Santa Anna, entrant pel Camí Ral.

Postal de Gegants: En cas de pluja es farà al pati interior de l'escola Santa Anna on els Gegants s'hi desplaçarien en camió.

Concert de sardanes: Passaria de la Residència al Foment Mataroní.

Ball de Dracs: Se suspendrà si a la seva hora d'inici plou.

Concert de Patum: Se celebraria a la Sala Clap a les 21h, si plou.

Anem de Canyes i Djs Santeros: Se celebraria al local dels Capgrossos si plou.

Requisits de Festa Major: Se suspendria si la pluja fa acte de presència a l'hora d'inici o no ha permès el seu muntatge.

No n'hi ha prou!: Se suspendrà si la pluja fa acte de presència a l'hora d'inici o no ha permès el seu muntatge.