Fotos de Sergio Ruiz pel segon calendari ‘De Santes a Santes’

Dimecres es presenta en un acte a El Públic la segona edició

  • Redacció
  • Dimarts, 08 Juliol 2014 00:00

Cultura 2013, Calendari de santes a santes

Una de les novetats que l’any passat es van poder trobar a la ‘Fireta de Santes’ era el calendari ‘De Santes a Santes’. Es tracta d’un calendari festiu mataroni que en lloc d’anar de l’1 de gener al 31 de desembre com tota la resta, va, com diu el seu propi nom, d’una edició de la Festa Major local a l’altra. Després de l’èxit del primer any, la segona edició d’aquest calendari s’ha encomanat a les fotografies de Sergio Ruiz.

Si en l’edició de l’any passat era Quim Puig qui repassava les figures locals dedicant-li un mes a cadascuna, Ruiz ha fotografiat alguns dels actes més especials i idiosincràtics de la Festa Major.

El calendari ‘De Santes a Santes’, que serveix per repassar les principals festes locals i nacionals i saber cada dia quan falta per Les Santes de l’any següent –en aquest cas, del 2015– es podrà comprar a Artijoc o a la Fireta de Santes per 9,85 euros cadascun.
Com a prèvia, dimecres dia 9 a les 20h a El Públic es farà la presentació del calendari i també es podrà comprar, en un acte on no hi faltarà el mateix Sergio Ruiz, autor de les instantànies de cada mes.