M1tv aposta pel directe amb el programa especial ‘Connexió Santes’

Més d’una desena d’actes es retransmetran en directe per televisió i Internet

  • Redacció
  • Dimecres, 17 Juliol 2013 13:57

Connexió Santes

M1tv, la televisió pública de Mataró i el Maresme, variarà enguany la programació habitual que han ofert durant Les Santes en els darrers anys. L’equip fa una aposta clara pel directe i retransmetrà tant per televisió com en streaming per Internet més d’una desena d’actes. Així mateix, m1tv emetrà diàriament el magazín ‘Connexió Santes’, que seguirà l’actualitat de la Festa Major de la ciutat entre el 24 i el 29 de juliol.

‘Connexió Santes’ serà l’espai diari que entre el 24 i el 29 de juliol repassarà els moments més destacats de la Festa Major de Mataró a partir de dos quarts de vuit del vespre. A diferència d’altres anys, el magazín s’iniciarà el dia 24 per ampliar la cobertura dels actes de Santes. L’aposta pel directe d’enguany és clara.

Entre la desena d’actes que es retransmetran en directe destaca el Desvetllament Bellugós de la nit del 25. Igualment, l’Estrena, la Diada Castellera, la Gegantada, la Crida, la Tarda Guillada, l’Anada a Ofici, la Missa de Glòria a Les Santes, la dormida de la Passada, la Postal de Gegants i l’Enfigura’t de l’Anem a Tancar també es retransmetran en directe.