El TCM tanca el curs amb l’Unisantes, una iniciativa dels estudiants

La festa serà el 19 de juliol i està pensada per a famílies i grups d’amics

  • Marta Gómez
  • Dilluns, 01 Juliol 2013 17:35

tecnocampus mataro

Els cursos universitaris s’acaben i donen pas a l’estiu. I després d’esforçar-se pels exàmens més durs de finals de semestre, els joves alumnes tenen ganes de festa. Així ho demostren els nois i noies estudiants del Tecnocampus, que han organitzat pel proper divendres, dia 19 de juliol, la primera edició de l’Unisantes. Es tracta d’una festa en què des de l’organització ja han anunciat que tenen “un programa que de ben segur es podrà gaudir en família i amb amics”  i que serà el reflex de les ganes de Festa Major dels mataronins i mataronines, Les Santes.

Els grups que de moment consten a la cartellera per aquell dia són: Raska, Deckart –col·laborador de Nasty Mondays- i Neorewire així com els històrics Del Horno i Julio Posadas, entre altres grups. Amb l’entrada gratuïta, els estudiants ja han anunciat que hi haurà “una gran varietat d’estils musicals” per “ampliar el màxim d’assistents possibles”.

La festa serà a la mateixa plaça del TCM a partir de les 20:00 hores i s’acabarà “gairebé apuntant a l’alba”. Des de xarxes socials com Facebook i Twitter els organitzadors ofereixen donar més detalls del programa d’aquell dia així com el vídeo promocional de la festa.