Cartell Alternatiu: Últims dos dies!

Esclata la teva creativitat. Pots guanyar un Ipad i un lot d’Abacus! Fins el dilluns 24 a les 24h.

  • Redacció
  • Divendres, 21 Juny 2013 00:00

Ciutat 2013, concurs alternatiu de santes, 3r premi

Ràpid! Si tens aquest Tot Mataró a les mans vol dir que tens menys de 100 hores per crear un Cartell Alternatiu de Santes. Si ets dels que sempre han entregat els treballs de l’escola en l’últim moment, aprofita la creativitat de darrera hora i ensenya’ns com veus tu la Festa Major de la ciutat.

I la teva creativitat té premi, no et creguis! Un iPad mini t’espera si ets el creador del cartell guanyador. Però no és l’únic premi. Si quedes en segona posició, també t’emportes un bon obsequi. Abacus és fidel al Concurs del Cartell Alternatiu de Les Santes i hi aporta, un any més, el segon premi en forma d’un lot complet de dibuix per als amants de la pintura, siguin més o menys traçuts.

Així amb el lot Abacus el guanyador del segon premi tindrà al seu abast tot el necessari per plasmar en les millors condicions la seva inspiració artística. Així hi ha, a disposició del vencedor, un cavallet professional, làmines d’esbossos, tela per pintura a l’oli, pinzells i lots complets de colors de pintura i de pintura a l’oli.

Ja ho saps, doncs. S’acaba el termini de presentació. Tens temps fins aquest dilluns 24 de juny a les 24h per presentar els cartells alternatius, tants com vulguis, d’estil lliure. Sols s’han de seguir les bases del certamen i atrevir-te a ser artista per un dia! Hi ha premi!

Més informació a: totmataro.cat/cartellsantes


1r Premi:
1 iPad mini Grafito 16Gb Wifi. Cedit per SIMOMAC i Grup informàtica 360
www.simomac.com
www.informatica360.cat

2n Premi:
Lot de productes ABACUS
http://abacus.coop/locations/abacus-mataro

PREMI DEL JURAT:
Menú degustació a RESTAURANT BOCCA
http://boccarestaurant.com/ca

ENTRE TOTHOM QUI VOTI, SORTEJAREM:
10 àlbums fotogràfics d’Instagram, gentilesa d’InstaGrafic
http://instagrafic.com

PARTICIPA FINS DILLUNS 24 DE JUNY