Una marea taronja per protegir el Desvetllament Bellugós

La colla de geganters impulsa la venda d’una samarreta de la campanya ‘Desvetlla’t bé’

  • Redacció
  • Dilluns, 17 Juny 2013 16:16

Samarreta de la campanya 'Desvetlla't bé'

La campanya per “salvar” el Desvetllament Bellugós i que l’acte més emblemàtic de Les Santes se celebri amb normalitat i seguint de forma respectuosa el seu sentit litúrgic fa una passa més. La colla de geganters de la Família Robafaves ha iniciat una campanya de venda de samarretes amb la intenció d’arribar a 1.000 peces venudes perquè La Riera es converteixi el proper 25 de juliol en una autèntica “marea taronja”, el color de la samarreta. Serà la manera de visualitzar el tacte amb el Desvetllament, del que segueixen protagonitzant xerrades divulgatives en centres escolars i instituts.

Com l’any passat, a més, des de l’Ajuntament es farà campanya de dissuasió en l’ús de vidre i altres recipients, motiu de la majoria d’atencions sanitàries durant la Nit Boja i, enguany, a més, s’estrenarà la campanya per fomentar el consum responsable d’alcohol.

La samarreta taronja de la campanya ‘Desvetlla’t bé’ costarà 4 euros i es podrà comprar per encàrrec abans de l’1 de juliol a través de la pròpia colla o l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Hi ha talles des de 3 anys fins a XXL.