Els Missatgers Reials arriben diumenge

Els emissaris dels Reis Mags tornaran a arribar per mar al Port i faran hores extres els dies 2, 3 i 4 per recollir totes les cartes plenes de bons desitjos

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 28 Desembre 2018 12:03

Cultura 2018, patges

Aquest diumenge, al Port de Mataró. La cita és coneguda i està subratllada a la majoria d'agendes familiars. Arriben els Missatgers Reials i, tot i que no són els Reis Mags, la il·lusió per rebre als emissaris és quasi tanta com la de la Cavalcada. Ja fa anys que els Missatgers van deixar l'helicòpter i el Parc Central i prefereixen arribar a Mataró per mar. Ho faran a bord del llaüt Sant Ramon a les 12.30h tot i que de ben segur que les cues ja estaran formades des d'estona abans.


L'espera, sovint impacient, de les famílies amb els petits amb les cartes a les mans es farà més amena gràcies a l'espectacle de tribut a Michael Jackson i els Gospelsons, nostrats, quasi tan clàssics ja de l'estampa del dia com els propis Missatgers.  El Port de Mataró i diferents establiments col·laboren en aquesta activitat donant xocolata desfeta als assistents. No deixa de ser un al·licient més. L’escenari on els missatgers rebran els menuts amb les cartes plenes de desitjos enguany serà accessible a les cadires de rodes. No hi ha d'haver barreres entre petits i els treballadors més il·lusionants de l'any.

Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna, on s’oferirà brou calent i un taller de fanalets. També es faran activitats infantils, organitzades per la Unió de Botiguers i l'Associació Veïns Mataró-Centre, com l’animació de Jaume Barri, el dia 3 hi haurà jocs gegants durant tot el dia, i el dia 4 es farà un taller d’automaquillatge.

Cultura 2018, patges

Els dies 2, 3 i 4 a Santa Anna, aquest cantant d'animació amenitzarà l'espera

Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat per posar-ho ben fàcil a tothom: AV Cerdanyola, AV Cirera, AV La Llàntia, AV El Palau, AV Via Europa, AV Vista Alegre, AV L’Havana i Rodalies, AV Rocafonda, Les Esmandies Casal de Barri, CC Molins, CC Pla d’en Boet, Mercat de la plaça de Cuba i Pati de Can Marchal.