Diumenge de protagonisme animal: els Tres Tombs

L'acte tradicional repeteix recorregut

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 08 Febrer 2018 13:03

Cultura 2018, els tres tombsAquest diumenge, enmig del Carnestoltes, Mataró celebrarà la tradicional festa popular dels Tres Tombs amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics, amb la participació de carruatges i cavalls vinguts de diferents poblacions de la comarca. Ja fa força diumenges que es viuen els Tres Tombs al Maresme i en aquesta ocasió li toca a la capital.

Així, d'11:30 a 12h els carros de transport, carruatges de passeig, genets i diversos animals de companyia es concentraran al Nou Parc Central. A les dotze la comitiva sortirà del Nou Parc Central, començant un recorregut que seguirà pel carrer del Parc, el Caminet de les Vinyes, la Muralla del Tigre, la Muralla de Sant Llorenç, la plaça de Santa Anna i la Riera.

El segon i el tercer tomb giraran pel carrer d’Argentona per baixar per la Muralla del Tigre i la Muralla de Sant Llorenç i passar de nou per la plaça de Santa Anna i la Riera. El recorregut acabarà al Nou Parc Central.Benedicció de mascotes

La tradicional benedicció dels animals domèstics es farà a la Riera a l'altura del Cor de Maria.