El bon vent porta els Missatgers fins a Mataró

L'emissària del Rei Baltasar, la gran novetat del preludi de la Cavalcada

  • Redacció
  • Dimarts, 02 Gener 2018 12:55

Els Missatgers Reials

Abans que arribi els Reis Mags ho fan els seus emissaris. El Port de Mataró va repetir com escenari de l'arribada dels Missatgers Reials, fent bo el temporal de vent dels úiltims dies de 2017 ja que el llaüt Sant Ramon va arribar puntual, tal i com se l'esperava. Aquest és el gran preludi de la Cavalcada, quan els menuts mataronins perceben per primer cop la màgia única d'aquesta tradició. Centenars de famílies no es van voler perdre l'oportunitat de rebre els Missatgers Reials i, també, aprofitar per començar a dispensar-los la carta plena de desitjos. Era l'últim dia del 2017 però això ja enllaçava amb la primera gran cita del 2018. Els Reis eren més a prop i el bon dia acompanyava.

Missatgera del Rei Baltasar

La novetat d'aquest any venia de l'equip del Rei Baltasar, que per primera vegada presentava una noia com ambaixadora. Ella va parlar en nom dels tres Reis, remetent la quitxalla a l'esperada tarda del 5 de gener. L'Alcalde i la regidora de Cultura van fer els honors als protagonistes, un cop aquests van baixar del seu veler. Ja llavors es formaven llargues cues davant els escenaris reials de cadascun d'ells. L'audiència pels petits va durar més d'una hora.


Handbol, xocolata i gòspel

Per acompanyar l’espera, el grup Gospelsons ha fet un taller de gòspel que ha finalitzat amb una actuació, taller d’handbol amb el Club Joventut Handbol Mataró i una xocolatada popular –sense gluten- en la qual hi ha participat el Port de Mataró i diferents establiments.