Cita al Clap per Sant Esteve

Partidaris celebra el seu quinzè aniversari amb un repertori renovat, reivindicatiu i compromès

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 21 Desembre 2017 13:09

Cultura 2017, partidaris
Energia, reivindicació i bona música, aquesta és l'aposta de so de Partidaris, una formació musical composta per músics de primera que es proposen fer un gran concert a la Sala Clap. Després de quinze anys del primer Sant Esteve, Partidaris oferirà un repertori renovat amb una aposta ferma per la cançó reivindicativa, protesta, de compromís social i de llibertat. Amb versions d'autors tan coneguts com Lluís Llach, Aute, Ovidi Montllor, Pedro Guerra, Moustaki, Ismael Serrano o Raimon, Partidaris visitarà de nou Mataró el dimarts 26 de desembre a les 20h del vespre.
Les entrades es poden adquirir a 6 euros l'anticipada, i 8 euros en taquilla.

Cultura 2017, partidaris
La proximitat, el fort del grup
La proximitat del grup amb el públic busca que cada concert es converteixi en un moment irrepetible, el qual ofereix un directe sòlid que beu de l'essència de la música d'autor i la visió contemporània dels músics del grup. Música i lletres es troben unides per uns arranjaments i una instrumentació d'aire mediterrani, que confereix al conjunt un so íntim i acollidor. Cançons de sempre, transportades de forma valenta i sense nostàlgia al moment actual.

Sense cap mena de dubte, el contingut de les lletres i dels cantautors traspuen la intencionalitat de Partidaris de reivindicar la cançó com a vehicle d'expressió social, de manera que presenten amb sonoritat vigent i adaptacions i noves harmonies cançons plenes de missatge que, algunes d'elles, van protagonitzar èpoques passades. Igualment, en el seu repertori, aprofiten per repescar alguna cançó possiblement oblidada i fer-la del tot vigent.

Cultura 2017, partidaris
L'evolució de la formació

Durant aquests 15 anys de trajectòria la composició del grup ha patit alguns canvis però els seus membres sempre han intentat conservar l'esquema i la idea original. Al llarg de la seva trajectòria, Partidaris ha autoeditat diversos treballs i enregistraments en directe. Entre els seus treballs destaquen el DVD 'En directe al Clap' i 'Partidaris, 10 anys', moment en el qual van celebrar la primera dècada del grup. Però millor que veure-ho enregistrat és gaudir de l'espectacle en directe. Per Sant Esteve, Partidaris al Clap. És cita fixa.