Blues i soul de primera

La Big Band Jazz Maresme s'acompanya al Monumental de Víctor Puertas i Tòfol Martínez

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 22 Desembre 2017 00:00

Cultura 2017, big band jazz

El concert de Nadal d'enguany de la Big Band Jazz Maresme va fins als orígens de la música negra per oferir un espectacle ple d'energia musical. Per fer-ho, comptaran amb dos joves valors del blues i el soul: Víctor Puertas i Tòfol Martínez. L'Associació Jazz Maresme i la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró organitzen aquest recital que tindrà lloc al Teatre Monumental el pròxim dissabte 23 de desembre a partir de les 21h.
Les entrades es poden adquirir de manera anticipada per 14 euros i a les taquilles per 18 euros.

Com ja és tradició, la Big Band Jazz Maresme ofereix per aquestes dates un concert amb algun convidat especial. En aquest cas seran Víctor Puertas a l'harmònica, orgue i veu i Tòfol Martínez a la guitarra i veu els encarregats d'acompanyar la banda.

Cultura 2017, big band jazz

Dos grans artistes convidats

Victor Puertas ha compartit escenari amb músics de gran prestigi com Gary Primich, Mark Hummel, Jerry Portnoy, Joe Filisko, Eric Noden, entre molts altres. A més de realitzar concerts, també col·labora com a músic d'estudi en les bandes sonores de pel·lícules. Per la seva banda, Tòfol Martínez mostra la seva passió pel blues i la música negra en general des que era un nen. Als quinze anys va muntar la seva primera banda de blues i des de llavors hi ha hagut molts festivals, discos, concerts i col·laboracions. Aquest màgic duet serà l'encarregat d'oferir una explosió de sons amb la Big Band Jazz Maresme en el concert de Nadal.