Ambient de Nadal a l'Hospital

'L'Orient Express' guanya el concurs de decoració

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 21 Desembre 2017 12:03

Ciutat 2017, orient express concurs nadalEl jurat encarregat de decidir els premis ha estat format per treballadors de diferents centres del Consorci, els quals han premiat la creació artística, la caracterització personal, l'ambientació, l'ús d'elements reciclats i l'esforç en les obres. Un total de 18 equips han participat en aquesta segona edició del concurs.

L'experiència de simular el viatge a Lapònia en l'Orient Express li ha valgut a l'Hospital de Dia de Salut Mental d'Adults el primer premi del concurs de decoració nadalenca del Consorci Sanitari del Maresme.

El segon premi ha recaigut en el Servei de Prevenció de Riscos Laborals, que ha recreat un pessebre vivent amb material reciclat, i el tercer en l'equip d'Administració de l'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, amb l'escenificació dels pastorets. El jurat, format per treballadors de diferents centres del Consorci, ha lliurat els premis als guanyadors: tres cistelles amb productes nadalencs per compartir amb els companys de l'àrea guarnida. El jurat ha primat valorar la creació artística, la caracterització del personal, l'ambientació, l'ús d'elements reciclats, així com l'esforç i laboriositat en l'execució de les obres.

Divuit equips professionals

Aquest és el segon any que el Consorci promou la decoració dels espais de treball i atenció dels usuaris amb motius nadalencs i enguany ha comptat amb un total de divuit propostes.