La Família Robafaves, a les festes de l'Escorxador

Tres dies de programació, d'avui divendres fins diumenge, amb actes per totes les edats

  • Cugat Comas // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 01 Setembre 2017 09:25

Cultura 2017, familia robafaves

Coincidint amb el primer cap de setmana de setembre, el barri de Les Santes-Escorxador celebra les seves festes. Seran tres dies plens dels actes de consuetud amb epicentre a la seu de l'Associació de Veïns, just davant l'accés dels Jardins de l'Escorxador i davant la Biblioteca Antoni Comas. I protagonisme molt esperat pels convidats de més honor per l'ocasió com seran en Robafaves, la Geganta, en Maneló i la Toneta, els gegants de la ciutat, que en aquesta ocasió acompanyaran altres gegants al barri diumenge al migdia.

La festa arrancarà avui divendres a les set del vespre amb la crida a la festa pels carrers del barri i el pregó a dos quarts de nou. Serà l'inici clàssic, amb el sopar de germanor i música en directe posterior amb el grup 'Removida' que fa versions dels anys 80 i discomòbil fins les 02:30h.

Per dissabte hi haurà contacontes a la Biblioteca Antoni Comas i l'esperada Xeringueta a dos quarts d'una. A la tarda hi haurà inflables, zumba i el sopar de Festa Major pel que cal comprar tiquet i té tres menús per escollir. Una segona discomòbil culminarà la segona nit consecutiva de festa, també fins a quarts de tres.

Dues nits, avui divendres i demà dissabte s'allargaran amb música de ball amb discomòbil

Dels Gegants a les Havaneres

Diumenge s'acaben les festes del barri però pot ser un dia molt intens que recordin els veïns de Les Santes-Escorxador. Els Gegants seran els grans protagonistes de la matinal, amb diferents colles geganteres, en Pasqual fent d'amfitrió i la Família Robafaves de reclam. Un vermut sevirà de final del matí i a la tarda hi haurà màgia, xocolatada i Havaneres a les vuit del vespre amb 'Mar Blau'. Serà el final i no hi faltarà el cremat.