Les nits més especials

Bars i discoteques, festes a tot drap

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 23 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, disco
Les nits de les festes de Nadal són de les més intenses, de més feina, afluència i facturació de l'any. Només alguna altra ocasió especial com Carnestoltes o Halloween s'hi acosta. Per Nadal surt molta gent que durant l'any escatima la seva presència a les zones lúdiques. Especialment les nits del 24, el 31 i el 5 de gener la major part de bars i disoteques s'omplen a vessar. Al Polígon del Pla d'en Boet les cues són generalitzades.

Així com la nit del 25 al 26 és força més fluixa, la de Nadal, demà dissabte, és data assenyalada. Els gorros de Pare Noel es combinen amb gent una mica més mudada del que és costum que estrenen el 25 de desembre ballant fins a la matinada. O l'alba i tot.

Per les festes nadalenques es gira feina a casa i als restaurants, de dies. A les botigues de tota mena, abans que arribin. Però també als bars i discoteques que de les nits en fan dies i que capgiren el calendari per fer l'agost al desembre. Les nits de Nadal, Cap d'Any i Reis són tres de les més intenses i amb més afluència de l'any a les zones lúdiques.