L’OCA 2017 amb moltes més novetats i relleu organitzatiu

El concurs popular pel cartell de l'OCA 2017 es tancarà diumenge vinent, dia 20 de novembre

  • Marta Gómez / Fotos: Anna Aluart
  • Dimarts, 08 Novembre 2016 09:24

OCA 2016 festa cap d'any

Quan s’acosta finals d’any des de fa sis anys a la ciutat de Mataró s’organitza una festa popular per donar la benvinguda al nou any.  L'OCA, l'Operació Cap d'Any, arriba a aquesta edició amb moltes novetats, sobretot pel públic infantil, i també amb relleu organitzatiu i nova junta.

"La idea per a aquest any és mantenir el format de festa popular com fins ara, amb barra a preus populars i música per a tots els gustos des de dos quarts d'una fins a les set del matí", explica la presidenta de l'Associació de l'OCA de Mataró, Lara Santana. Les novetats però, arribaran a la tarda d'aquell mateix dia.

Cap d'Any pels més petits

Aprofitant que el dia 31 de desembre coincideix en dissabte, des de l'organització s'ha valorat la possibilitat d'incorporar activitats infantils aquella tarda. "Pensem amb la involucració de diferents entitats i associacions de la ciutat per a organitzar activitats i tallers per a la canalla", assegura Santana.

Concurs obert pel cartell

En aquesta ocasió, s'ha organitzat de nou un concurs popular per a l'elaboració del cartell de la festa.  Un cartell que, tothom qui ho vulgui, podrà presentar fins diumenge vinent, dia 20 de novembre. En aquest cartell també s'hi haurà d'incloure l'eslògan "el Cap d'Any més gros", un lema que "pretén ajuntar les paraules capgròs i Cap d'Any", diu Santana, que no descarta que pugui ser un eslògan que perduri en les pròximes edicions.

Relleu organitzatiu

En aquesta nova edició es fa efectiu el nou relleu organitzatiu de l'OCA. "Hem renovat càrrecs i membres però continuem amb la mateixa essència amb què es va crear l'OCA", diu Santana.