Els Missatgers Reials a punt d’arribar a Mataró

Ho faran a bord del Sant Ramon el dia 2 de gener i recolliran cartes fins al dia 4

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 31 Desembre 2015 12:29

Cultura 2014/2015, arribada patges

Com ja és tradició, els dies abans de l’arribada dels Reis Mags d’Orient arriben els Missatgers Reials per recollir totes les cartes que els nens i nenes hagin escrit. Ells mateixos seran els encarregats de recollir tots els desitjos dels mataronins i ho començaran a fer a partir del pròxim dissabte, dia 2 de gener.

L’arribada dels missatgers serà, un any més, al Port de Mataró a bord del vaixell Sant Ramon. Serà a les 13h del migdia tot i que una hora abans ja hi haurà el grup Gospelsons posant música als moments previs.

Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes el dia 2, de 17h a 20h i el 3 i el 4 de gener d’11h a 13h i de 17h a 20h a la Plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà també, i com s’ha fet en edicions anteriors, 3.500 litres de brou calent i més de 10.000 fanalets per ser muntats.

Altres missatgers

Les associacions de veïns de la ciutat i diferents entitats també s’impliquen en la recollida de les cartes per als Reis d’Orient i es podran entregar al Camí de la Serra, Cerdanyola, l’Havana, La Llàntia, Mataró Centre, Pati de Can Marchal, Peramàs-Esmandies, Pla d’en Boet, Vista Alegre, Cirera, Hermandad N. P. Jesús Nazareno y Ntra Sra. De la Esperanza, Torre Llauder, Parròquia de Sant Pau i el Mercat de la Plaça de Cuba.