L'Oca de Cap d'Any repetirà format

La festa popular i gratuïta es farà a la Plaça de Santa Anna, amb carpa i amb els punxadiscos Fotlifoc, Treble Noir i Tucan Bigotudo

  • Redacció
  • Dimecres, 02 Desembre 2015 18:52

Cultura 2014/2015, OCA 2015

La festa popular de Cap d'Any a Mataró, l'Oca, se celebrarà seguint el mateix model que l'any passat, a la Plaça de Santa Anna amb una carpa, música ballable de totes les èpoques, oberta i gratuïta i amb una barra a preus populars.

L’Ajuntament de Mataró i l’Associació Oca Mataró, entitat sense ànim de lucre, tornen a unir esforços per oferir a la ciutat una revetlla popular de cap d’any.  Seran més de 6 hores de música que punxaran els punxadiscos mataronins Fotlifoc, Treble Noir i Tucan Bigotudo.

La festa és una iniciativa popular, no té ànim de lucre i compta amb el suport de desenes de voluntaris que la fan possible. Aquesta serà la cinquena Oca després de dues a "la Gàbia" i una al local dels Capgrossos.
Des de l'any passat l'Ajuntament dóna suport a l'organització de la festa, que l'any passat va omplir la plaça Santa Anna durant tota la nit.

La imatge del cartell d’enguany prové d’un concurs de cartells fet el mes de novembre i és obra de Cristina Pagès. El  cartell, festiu i alegre, dóna valor al nom de l’organització sota l’eslògan “la primera de l’any”. El grup de Djs, integrat per Pd Fotlifoc, Treble Noir i Tucan Bigotudo, serà l’encarregat d’omplir sis hores de música ballable adreçada a tot tipus de públic, amb estils diferents i de totes les èpoques.

La festa popular comptarà amb servei de barra a preus populars. Tot el que s’ingressi es destinarà  a cobrir les despeses de la festa i assegurar-ne les futures edicions. L’associació farà públic el  balanç econòmic de la festa dies després de la seva celebració.

Crida al civisme
Des de l’Oca de Mataró i l’Ajuntament es fa una crida al civisme i al consum responsable per tal  d’evitar les molèsties al veïnat i assegurar que la nova ubicació d’aquesta festa de ciutat pugui  perdurar en el temps.
La festa ha renovat per complet la seva web, ocamataro.net amb tota la informació del Cap d'Any mataroní.