La gralla pren el protagonisme aquest dissabte

L’Associació La Barram organitza xerrades, concerts i una fira

  • Mireia Biel
  • Divendres, 04 Setembre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Grallers

Demà dissabte dia 5 de setembre i dins la Mostra de Cultura Popular, se celebraran diverses activitats relacionades amb el món de la gralla, instrument cabdal del patrimoni cultural local. Al matí hi haurà una xerrada-col·loqui a Can Palauet que girarà entorn de l’instrument i la seva presència a Mataró i que anirà a càrrec de Dani Carbonell, Xavier Bayer, Rafel Mitjans, Andreu Carretero, Dani Àlvarez i Roger Andorrà. La xerrada conclourà amb un concert vermut amb colles de grallers de la ciutat a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

Luthiers, constructors d’ins­truments tradicionals i llibreters especialitzats en cultura popular ompliran la Plaça Gran en una fira especialitzada en cultura popular que donarà pas als actes de la nit, amb concerts com el del grup mataroní El paraigua.

Associació cultural La Barram
L’Associació cultural La Barram és una entitat de recent creació que treballa per la recuperació i divulgació de la cultura popular de la ciutat. Les activitats de la Mostra de Cultura Popular són de les primeres que organitzen en col·laboració de la Direcció de Cultura.