Cap Missatger sense carta

Els Missatgers Reials se centralitzaran a la Plaça de Santa Anna

  • Redacció
  • Divendres, 02 Gener 2015 00:00

Ciutat 2014/2015 Patges

Després d’arribar Els Missatgers Reials, seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent als assistents i un taller de confecció de fanalets. Entre el dia 28 de desembre i el dia 4 de gener es donaran 9.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat.

Els Missatgers Reials se centralitzaran a la Plaça de Santa Anna, a la carpa instal·lada amb motiu de l’Oca de Cap d’Any i que el dia 5 també acollirà el conte infantil que hi llegiran els Reis Mags.

En paral·lel a l’espera perquè els emissaris dels Reis Mags recullin la carta també es distribuiran fins a 9.000 fanalets per il·luminar el pas de la Cavalcada el dia 5

Els emissaris també rebran les cartes en altres indrets gràcies a la participació de les associacions veïnals de Camí de la Serra, Cerdanyola, l’Havana, La Llàntia, Mataró Centre, Pati de Can Marchal, Peramàs-Esmandies, Pla d’en Boet, Vista Alegre, el Grup d’esplai la Tribu – Molins, la  Parròquia de Sant Pau i Unió de Botiguers de Mataró.

Divendres, dissabte i diumenge serà el darrer torn per lliurar les cartes plenes de desitjos i peticions de regals, el dia 5 també se’n recolliran durant la Cavalcada