Eina encapçala una nova ‘Botifarrada a la Hispanitat’

Arran Maresme convoca la vintena edició d’aquest acte político-festiu

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 10 Octubre 2014 00:00

Cultura 204/2015, butifarrada

Com és tradició en cada vigília del dia de la Mare de Déu del Pilar, el jovent de l’esquerra independentista convoca la Botifarrada a la Hispanitat. L’acte, un compendi polític, festiu i musical, arriba aquest 2014 a la seva vintena edició i ho fa repetint l’esquema habitual. Tarda d’activitats diverses, un sopar popular a base de botifarres a la brasa i, després dels parlaments, música i festa.

La Botifarrada l’organitza Arran –els antics Maulets– i és un dels actes d’aquestes característiques més històrics dels que es convoquen per part de l’esquerra independentista anualment a Catalunya.

La darrera gira d’Eina

Pel que fa al cartell musical d’aquesta edició el grup Eina, amb bona part dels antics Inadaptats, són els caps de cartell per a aquest dissabte. Abans de sopar haurà cantat el cantautor local Marc Ràmia, a punt de treure el seu primer disc ‘A la vora del Malpàs’ i després del sopar serà el torn, d’Escapada i Atzembla abans que pugin a l’escenari els Eina, en la seva darrera gira. El cant revolucionari ‘Estat i Revolució’ sempre tanca els concerts de la banda.