Els Tres Tombs, tradició ineludible

La cita és aquest diumenge amb canvis en el recorregut

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 17 Gener 2014 00:00

Tres tombs7

Aquest diumenge el centre de Mataró viurà els Tres Tombs, una de les cites ineludibles del calendari festiu hivernal. Els Tres Tombs recuperaran la seva dimensió més local, el recorregut històric i el tercer tomb en comparació amb l’edició de l’any passat quan Mataró va ser la capital dels Tres Tombs a nivell català i va acollir una edició extraordinària i recordada de la festa, ja al maig.

Ara es recupera la tradició d’acostar la cercavila d’animals i carros a les dates de Sant Antoni Abat i la festa recuperarà l’ambient casolà que la fa entranyable a casa nostra.
No faltaran a la cita cap dels clàssics dels Tres Tombs.

El Nou Parc serà el lloc de concentració i obrirà la cercavila l’abanderat i l’Agrupació Musical del Maresme. A les 12h començarà el recorregut que té un petit canvi ja que no passarà pel carrer de Sant Josep. Hi haurà les tres voltes de rigor al circuit històric i enguany la plaça de Santa Anna serà escenari de la benedicció dels animals. I no només de cavalls i carruatges sinó de totes les mascotes que es vulguin.

ACTES:

Data:
Diumenge 19 gener

Horari:
11,30h

Lloc:
Des del Nou Parc Central (Mataró).

Recorregut:
Nou Parc Central, carrer del Parc, caminet de les Vinyes, Muralla del Tigre, Muralla de Sant Llorenç, plaça de Santa Anna i La Riera. El segon i el tercer tomb giraran al carrer d’Argentona per baixar la Muralla del Tigre i la Muralla de Sant Llorenç i passar de nou per la plaça de Santa Anna i La Riera. El recorregut acabarà al Nou Parc Central.