Arriben els Missatgers Reials, comença la il·lusió

El diumenge 29, a les 12:30, arriben al Port de Mataró

  • Redacció
  • Divendres, 27 Desembre 2013 00:00

Patges reials

L’arribada dels Reis Mags té data i hora. S’escau quan el 5 de gener a la tarda ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a la ciutat i presideixen la seva pròpia Cavalcada. No cal esperar, però a aquest dia per començar a tastar la màgia de la vinguda dels Reis i la il·lusió de la seva arribada.

Diumenge 29 tindrà lloc al Port la tradicional arribada dels Missatgers Reials que per tercer any arribaran per mar, en el veler Sant Ramon. Tant bon punt posin peu terra i siguin rebuts ja començaran a rebre les cartes plenes de desitjos dels més petits.

Per amenitzar les llargues cues que es fan perquè els nens i nenes siguin atesos pels tres missatgers, el grup Gospel Sons farà un taller de gòspel i un petit concert posterior. Ajudaran a amenitzar l’espera mentre un allau de famílies esperarà a donar la carta als enviats reials. Cal recordar que aquest any durant la Cavalcada no es podrà pujar a les carrosses dels Reis pel que els Missatgers són el tret més segur perquè la carta arribi a bon port.

ACTES
Data:
Diumenge 29 de desembre
Horari:
12,30h
Lloc:
El Port de Mataró
(en cas de pluja, a Can Marfà)