Spraysound, el festival de la cultura urbana a Mataró

Cinquena edició amb el Graffiti i el Breakdance com a protagonistes

  • Berta Seijo / Foto: cedida
  • Divendres, 27 Setembre 2013 00:00

Cultura, spray sound

Un any més arriba Spraysound els dies 28 i 29 de setembre a Mataró, un festival bianual pensat per difondre la cultura urbana a la ciutat. Aquest esdeveniment va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de mostrar el treball d’artistes locals dedicats al Graffiti. La intenció era marcar un punt de partida per tal d’evolucionar i créixer fins a esdevenir una cita de cap de setmana plena d’activitats, tant diürnes com nocturnes.  

Al més pur estil Blockparty de finals dels 70’ a Nova York, aquesta edició de l’Spraysound uneix els quatre elements característics i imprescindibles del Hip-hop: Graffiti, Breakdance, Mc’s i Dj’s. L’espai és un pati exterior amb lliure accés i entrada totalment gratuïta a tots els actes. A més a més, el programa d’enguany compta amb alguns dels millors artistes urbans procedents de llocs com Granada, València, Saragossa, Girona, França o Barcelona. Aquests creadors seran els encarregats de pintar diversos murals de grans dimensions que poden arribar als 5 metres d’alçada.

Per finalitzar, els concerts també ocuparan una part important de l’esdeveniment. Hache y Rent, La Soul System i Bandalona tocaran al Clap dissabte al vespre.