El Ball de Gitanes es renova i guanya en espectacularitat

S’han arranjat totes les músiques de nou i s’ha creat una escenografia especial

Tres anys després que el Ball de Gitanes se celebri per Carnestoltes, l’Associació cultural i d’esbarjo Mestres del Gai Saber ha apostat per dotar-lo d’espectacularitat. La Principal de la Bisbal posarà la música a unes partitures que s’han arranjat totes de nou en una plaça Santa Anna que, a més a més, comptarà amb una decoració especial.

Eva Ribas, presidenta de l’associació, explica que aquests canvis “val la pena fer-los perquè cal donar-li una embranzida al ball i crear un precedent”. El Ball de Gitanes compta amb les coreografies de Pompili Massa i Pujol, “vitals perquè la dansa existeixi”, segons Ribas, i tindrà, també, un fil conductor: uns personatges que, mitjançant la sàtira, introduiran els balls. Concert vermut

Després del Ball de Gitanes, Les Santes convidaran el públic a assistir al concert vermut ‘Va arran i Refollada’. Caldrà pujar fins a la plaça de l’Ajuntament per trobar-se amb Les Filomenes, que seran les encarregades d’amenitzar la festa amb un repertori musical ben divers.