'Sortim en Família' aposta per la qualitat

Fins al 22 d'abril programa una desena d'espectacles de circ, música, teatre i molt més en la programació per a menuts més ambiciosa dels darrers anys

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 01 Febrer 2018 15:52

Cultura 2018, pep bou

El nou cicle de 'Sortim en Família' aposta per programar una desena d'espectacles de primera adreçats al públic familiar. El cicle, que va començar el 14 de gener, programa propostes culturals fins al mes d'abril de 2018 amb espectacles de circ, humor, teatre, música, màgia i molt més.
Els espectacles programats tenen lloc a diversos espais com el Teatre Monumental, Can Gassol, el Casal de l'Aliança, la Sala Clap o l'Aula de Teatre. Cal destacar que el cicle clourà amb l'espectacle teatral de bombolles de sabó de Pep Bou, una aposta d'alta qualitat.

Comença el circ

Circ a les Golfes és el pròxim espectacle, que tindrà lloc aquest diumenge en doble passi: a les 11h i a les 12.30h. Una proposta lúdica i participativa que vol descobrir les diferents tècniques de circ perquè infants i pares siguin els nous protagonistes enfilant-se al trapezi, provant de fer malabars i molt més. De la mà de la companyia Los Herrerita, aquest espectacle ha estat organitzat per Circulant, circ en moviment i per Aliança Mataró i s'hi pot accedir a un preu de 7 euros.

La programació, de febrer a abril
•Febrer / El Diumenge 18 de febrer al matí serà el torn de 'Baobab' a Can Gassol i de 'Dolce Vita' al Teatre Monumental a la tarda. Dansa en família i màgia i humor per omplir de diversió aquest diumenge de febrer. El 25 de febrer a les 12h del matí tindrà lloc un concert 'Tribut a Queen' a la Sala Clap a càrrec de Xics N Roll.

•Març / La Sala Casal l'Aliança acollirà el 4 de març a les 12h un muntatge de Circ Pistolet titulat 'Quan no tocàvem de peus a terra'. Cal destacar que aquest ha estat guardonat amb els premis de circ catalans Zirkòlica com a millor espectacle de carrer. 'La princesa i el drac' és un espectacle musical que tindrà lloc el diumenge 11 de març al Casal l'Aliança. El 18 de març serà un dia per anar al teatre amb 'Contes 1.0' al Teatre Monumental. Cal destacar que el mateix dia al matí els més petits de la casa tindran el seu espai per ballar i expressar-se amb 'Dansa per a Nadons a l'Aula de Teatre.

•Abril / El darrer espectacle del cicle tindrà lloc el diumenge dia 22 d'abril i oferirà la màgia i el teatre de les bombolles de sabó de l'espectacular 'Pep Bou'.