Circ i teatre al Casal d'Artistes

Formació, creativitat i convivència pels menuts

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 18 Desembre 2017 00:00

Cultura 2017, casal de circ
Amb el fred i les vacances de Nadal és el moment perfecte per gaudir d'una nova edició del Casal d'Artistes Nadal'17 - Va de Circ i Teatre. Apropar-se a les arts del circ i del teatre, gaudir del lleure i del joc i aprofitar les vacances de Nadal són els principals objectius d'aquest casal. Entre el 27 de desembre i el 5 de gener tots els nens i nenes d'entre 3 i 14 anys poden ser artistes en aquest casal de circ que tindrà lloc al Teatre Casal Aliança, situat al carrer Bonaire número 25. Les inscripcions ja són obertes.

L'horari del Casal d'Artistes serà de 9 a 13h i de 15 a 17h amb servei de menjador i permanències optatius. Els infants i joves també poden optar per assistir a les activitats només els matins, només les tardes o un sol dia puntual, amb diverses tarifes adaptades a aquestes característiques. A més, els socis Aliança Mataró i els germans inscrits en el casal disposen d'un 10% descompte.

Cultura 2017, casal de circEn Fumera
El casal d'enguany combinarà la diversió amb la formació, la creativitat artística i la convivència. Per fer-ho, proposa diverses aventures als seus nens i nenes amb un protagonista molt especial, en Fumera, un curiós patge amb set ulls vingut de terres empordaneses que apareix ​pels volts de​l Nadal.