El Circ Raluy Legacy, oportunitat única a Vilassar

El cèlebre circ ofereix el seu nou espectacle del 15 al 25 de setembre al costat del camp de futbol

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Setembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, CIRc Raluy
Parlar del Circ Raluy és fer-ho, a casa nostra, del circ més especial i històric. Un cognom amb cinc generacions d'artistes que segueix la seva particular llegenda amb El Raluy Legacy.

Per gaudir d'aquest espectacle els maresmencs tindran una sola oportunitat, ja que sols farà parada, aquest any, a Vilassar de Mar del 15 al 25 de setembre.

Legacy vol ser llegat i és que la història del Raluy és la base sobre la qual s'articula un espectacle que vol adaptar-se, ser més dinàmic i actual, amb la mateixa màgia que sempre. Entrar en una carpa mítica com la seva permet als espectadors gaudir d'una experiència inoblidable i sorprenent amb tots els elements del circ de tota la vida però afegint-hi elements innovadors i espectaculars per tal que tothom en pugui gaudir al màxim.

Ple de sorpreses

Circ Raluy Legacy està ple de sorpreses. L'espectacle es desenvolupa dins d'una carpa de més de 100 anys d'antiguitat, completament restaurada i especialment decorada per a l'ocasió.  Als  números, disciplines i grans artistes  del planter propi del Raluy s'hi afegeixen ara noves cares i disciplines, des de les acrobàcies als malabars de foc, propiciant un espectacle total i únic, que converteixen el Legacy en un dels millors espectacles circenses del moment a Europa.