La Pompeu Fabra acull des de dimarts un supermerCAT de revistes en català

Es podrà veure del 10 al 13 de maig

La biblioteca pública Pompeu Fabrà acollirà del 10 al 13 de maig el SupermerCAT de Revistes, en el que es podran veure 140 capçaleres de diferents temàtiques que el visitant podrà fullejar, comprar o subscriure’s. Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

L’autodenominat SupermerCAT és com un gran quiosc de Revistes en català en el que s’hi reuneixen el conjunt de publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català. Per primera vegada, s’ha superat el centenar de revistes en català, que en conjunt tenen més de 700.000 exemplars mensuals, i amb una audiència estimada d’uns 2,5 milions de lectors.

Súper de revistes
Des de l’estiu del 2000, el SupermerCAT de Revistes ha passat per una quarantena de poblacions de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Ha rebut més de 500.000 visitants, afavorint la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions. En global suposa una plataforma per a l’activitat cultural i lúdica durant quatre dies: publicacions per a tots els públics, sectors i edats; presència i difusió als mitjans de comunicació locals i nacionals.