Crea un nou gegant inspirant-se en la seva joventut

Aquest personatge simbolitza una mare, Maria i la seva filla, Mariona

Mataró, la ciutat més gegantera de Catalunya, ja té una altra figura, es tracta de la “Maria i la Mariona” que han estat obra de Lluís Torner. El promotor del nou gegant no és nou en aquest món ja que anteriorment ja havia ingeniat una altra figura.

El nou gegant vol ser un recordatori de la joventut del seu creador, un passat que ha volgut qualificar de “hippie” el propi implicat. D’aquí es recull la idea, la presentació i el vestit del nou gegant. Lluís va explicar que “abans de fer la realització del gegant vaig fer fotografies per treure els defectes i les virtuts, per poder canviar les coses que no trobava del tot perfectes”.

Una hippie de 3’35 metres
Aquest nou gegant és un personatge hippie i simbolitza una mare i a la seva filla, anomenades Maria i Mariona. La figura medeix 3’35 metres i el seu pes arriba als 60 quilos. Darrere d’aquesta nova geganta hi ha molt temps de feina ja que el seu creador afirma que la seva realit-zació l’ha portat a treballar 600 hores per a poder tenir el gegant. En quant al significat del gegant, el propi Lluís Torner ha volgut fer un homenatge també a la dona treballadora amb la nova criatura de la que es desconeix quan “debutarà” pels carrers de la ciutat.