La lectura, el millor passatemps a l'estiu

Les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas amplien la seva programació entre juliol i setembre amb activitats literàries, espectacles de petit format i concerts

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 01 Juliol 2019 07:44

Cultura 2019, empedrat de contes

Quan la calor és massa intensa i anar a la platja esdevé massa arriscat, la lectura és una bona manera de passar les hores. És per aquest motiu que la Xarxa de Biblioteques de Mataró amplia, a partir de juliol i fins al setembre, la programació d'activitats per als més petits de la casa.

Diversió literària

Hores del conte, presentacions de llibres, espectacles de format reduït i concerts són alguns dels passatemps que tant la Biblioteca Pompeu Fabra com la Biblioteca Antoni Comas posen a disposició dels nens i nenes del municipi.

Sota el títol "Empedrat de contes", aquest cicle d'activitats, que ja va per la novena edició, es dirigeix a un públic familiar que tingui ganes de gaudir a la fresca. I és que ambdós espais organitzen els actes als seus jardins i a última hora de la tarda.
Dins d’aquesta programació s’oferiran sessions de l’hora del conte en anglès, en llenguatge de signes i un homenatge al centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

Per a tots els públics

En aquesta novena edició del cicle "Empedrat de contes", s’han programat un total de 25 hores de sessions. Les cites seran tots els dimarts a les 18 hores a la Biblioteca Pompeu Fabra, i tots els dimecres (a les 19 hores els mesos de juliol i agost, i a les 18 hores el mes de setembre) a la Biblioteca Antoni Comas.
A més, els dijous al vespre de juliol i setembre, la Pompeu Fabra acollirà el cicle Capvespres als Jardinets, adreçat a un públic adult.

Cultura 2019, capvespres jardinets

Capvespres als Jardinets
El cicle aglutina espectacles literaris com “Vespre negre”, “Poetesses del maresme” i “Poemjazz”.