De Doctor Prats a Menaix a Truà: els noms propis de Les Santes

Repassem els principals grups i convidats de la Festa Major 2018

  • Cugat Comas
  • Dimecres, 23 Maig 2018 17:03

Programa de Santes 2018

Dr Prats

Un dels grups més populars i festius de la música catalana serà el gran reclam del concert posterior a l'assaig casteller dels Capgrossos el divendres 20 a Santa Anna. 
 

Txarango

Les primeres Dissantes a la platja comptaran amb un grup que pot mobilitzar desenes de milers de persones. Els acompanyaran, el dia 21, Germà Negre i Mataró Runba All Stars.
 
 

Joan Lorente

El líder dels Leds s'ha estrenat en la seva trajectòria en solitari i serà el tercer grup mataroní de protagonitzar el recital de Ciutat Jardí, a la Plaça del Palau, el dissabte 21.
 
 
Els Verds
Els Castellers de Vilafranca, tornen a encapçalar el cartell de la Diada Castellera al costat dels Minyons de Terrassa. Amb els Capgrossos, tres de les millors colles, juntes a plaça el diumenge 22. Gamma extra!
 

Faràndula Girona

Faràndula Gironina és el nom que rep el Seguici Festiu de la capital catalana que serà, aquest 2018, el convidat a l'Encesa. D'aquesta manera el Ball de Diables segueix apostant per dur referents festius a casa.
Programa de Santes 2018

Mar Endins

Juntament amb els Pescadors de l'Escala, els Mar Endins seran els encarregats de les Havaneres, al Passeig del Callao. La cantada mataronina compta amb un públic fidel i exigent amb els grups.
 

La Soul Machine

És un referent del soul, el funky i el rhythm'n'blues a Catalunya, unes autoritats de la música negra. Amb els Shaking'All i David Oleart duran el Ball del 26, de retorn a Santa Anna.
 

Fabrizio Bosso

La Big Band Jazz torna a acompanyar-se de la flor i nata pel concert del vespre del 27, que sempre fa petit el Pati del Cafè nou. Bosso és un dels millors trompetes d'Europa.

La Tomàs

La Pirotècnica de Benicarló segueix al capdavant del Castell de Focs i la Tronada. Són uns clàssics, els valencians més santeros i amb ells el rebombori és segur.
 
Programa de Santes 2018

Kepa Junkera

El privilegiat tacte del basc amb l'acordió l'ha convertit en una figura de referència del folk. Arriba a Mataró el 28 de juliol per presentar Fok, el seu particular homenatge als sons tradicionals catalans.
 

Menaix a Truà

Un nom històric del rock en català, format per Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muñoz és el partner d'excepció amb el que l'Agrupació Musical del Maresme s'acompanyarà per acomiadar la festa, el 29 a la nit.
 

La Selvatana

Una de les orquestres de tall més clàssic del panorama tornarà a fer doblet a Mataró el 29. Primer en format concert i després permetent que l'Espetec Final, el darrer gran acte, respiri veterania.