El segon Premi Literari FusionArte ja té guanyadors

Són la Sílvia Salvador en la categoria de poesia i en Jordi Sans en prosa

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 24 abril 2018 18:17

Premi literari FusionArte

El passat dijous 19 d'abril va tenir lloc l'acte de lliurament de la 2a edició dels Premis Literaris FusionArte, moment en el qual es va conèixer el nom dels guanyadors i de les mencions especials. D'entre les 24 obres presentades, el premi en prosa se'l va endur Jordi Sans amb el relat històric titulat 'Sopa d'herbes i pa sec'. Cal destacar que Sans va ser el guanyador del primer premi en poesia de l'edició anterior. El primer premi en poesia va ser per a Sílvia Salvador pel poemari 'Decirte', el segon per a Eva Ramírez amb l'obra 'Desperta!' i el tercer per a Juan Manuel Padilla amb 'Los juguetes con corazón son más caros'.

Cal destacar que enguany el Premi FusionArte afegia categories noves com la de prosa i la juvenil, així com dos premis especials. També s'han millorat els premis ja existents: els tres primers classificats de poesia rebran l'edició del seu poemari en format físic i el guanyador de prosa rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros.

L'acte d'entrega

Al mes de juliol tindrà lloc l'entrega de premis en un acte envoltat de literatura, música, humor i solidaritat. Durant l'esdeveniment s'hi presentarà el llibre antològic d'aquesta segona edició, els beneficis del qual aniran destinats a projectes solidaris de Mataró.

Cal destacar que, a més dels premis ja mencionats, hi ha quatre Mencions d'Honor per a Olga Cabrera, Pablo Manuel Cano, David González i Rafaela Pavón. El Premi Especial de la millor obra de temàtica sobre l'amistat és per a Iván Ruiz Pacheco i el Premi Especial de millor obra de temàtica marina per a Lidia Hernández.