El Vi Novell 2017 ja està a la venda

És la vintena edició d'aquesta iniciativa que ha produït 1.000 ampolles amb l'etiqueta dissenyada per Laia Arnau i inspirada en la Casa Coll i Regàs

  • Divendres, 10 Novembre 2017 12:40

Vi Novell 2017

Els cellers Montserrat, Can Montserrat i Castellví comencen a comercialitzar el Vi Novell 2017 aquesta setmana, una iniciativa que enguany arriba a la vintena edició. En aquesta ocasió el vi està format en un 80% per Ull de Llebre, un 10% per Trepat i un 10% de Cabernet Sauvignon i se n'han produït 1.000 ampolles a un preu de 5 euros amb 20 cèntims. El vi està etiquetat amb un gravat de l’artista Laia Arnau inspirat en la Filosa, l’escultura encarregada per l’arquitecte Puig i Cadafalch a l’escultor Eusebi Arnau per a la casa Coll i Regàs.

El celler Mas Foraster de la Conca de Barberà ha estat l'encarregat d'elaborar el vi d'aquest Vi Novell 2017 de Mataró, un vi jove amb color de cirera i un ribet amb intensos tons violacis. Aconsellen consumir-lo entre 12 i 14 graus amb embotits, formatges, pasta, verdura o carn blanca. El tast en boca mostra un vi llaminer, fresc, agradable i persistent.

Femineïtat i fermesa

L’artista mataronina Laia Arnau ha estat l'encarregada del disseny d'aquesta vintena edició de la iniciativa i s'ha decantat per un disseny ple de femineïtat i determinació. La seva elecció ha estat l'elaboració d'un gravat: un aiguafort a dues planxes i dos colors que mostra la figura de la Filosa. Aquesta escultura feta per Eusebi Arnau està situada a la façana de la Casa Coll i Regàs.

La cercavila del Vi Novell

El dissabte 11 de novembre, a partir de les 12 h, està previst que comenci la tradicional cercavila del Vi Novell amb la participació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. El recorregut passarà pels carrers que uneixen els tres cellers que impulsen aquesta iniciativa, els cellers Montserrat, Can Montserrat i Castellví, i que penjaran aquell dia la branca de pi a la porta del seu establiment.