Un cap de setmana ple de jocs a l'Espai Gatassa

Les jornades ILUDO + QUE JOCS celebren la seva tercera edició amb 200 jocs de taula tradicionals i moderns per a tota la família

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Dimarts, 07 Novembre 2017 10:59

Iludo - jocs de taula

La cita més divertida arriba amb les jornades ILUDO + QUE JOCS: un cap de setmana per gaudir de més de 200 jocs de taula per a tota la família. Durant dos dies Mataró comptarà amb un lloc on trobar més de 200 jocs de taula diversos, des dels clàssics fins a les últimes novetats presentades per les diferents editorials del món dels jocs de taula, així com les darreres publicacions per a jocs de rol. A més, el cap de setmana comptarà amb campionats de jocs, xerrades i molt més. L'esdeveniment tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre de 10 del matí a 8 del vespre al Centre Cívic Espai Gatassa sota l’organització de l’Associació Club de Rol Banshee Errante.

Tant dissabte com diumenge també es podran veure demostracions de novetats, jocs de taula d'autors novells, campionats de jocs i molt més. Entre les competicions destaca el campionat de Rummikub. A més de tot això, podràs gaudir de la ludoteca oberta amb més de 250 jocs de taula moderns.

Jocs i videojocs

Aquest any també es podrà assistir a la xerrada 'Entre el joc de taula i el videojoc: l’experiència lúdica en l’educació i la tecnologia' que anirà a càrrec d'Antoni Planells i Marcos A. Rodríguez, professors del Grau de videojocs del Tecnocampus. Els assistents podran participar en els tallers que relacionen els jocs de taula amb les intel·ligències emocionals 'Creació del teu joc de taula' i 'Gestió dels canvis a través dels jocs de taula' organitzats per Jea games. Totes les activitats són gratuïtes.