Primer Festival Solidari FusionArte, aquest dissabte

Les Esmandies acullen una jornada per recaptar fons pel menjador social de Sant Joaquim

  • Laia Mulà // Fotos: arxiu
  • Divendres, 15 Setembre 2017 00:00

Ciutat 2017, les esmandies

El dia 16 de setembre des de les dues del migdia i fins a les dues de la matinada, les Esmandies Casal de Barri acollirà una jornada solidària que començarà amb una paellada i anirà seguida d'una festa plena d'activitats. Es tracta del Festival solidari FusiónArte i el seu objectiu és clar: recaptar fons que aniran destinats al menjador social de Sant Joaquim per tal d'ajudar a les famílies més necessitades de la nostra ciutat. També es realitzarà recollida per al Banc d'Aliments.

Una jornada solidària

La vetllada començarà a les dues del migdia amb una paellada popular i continuarà amb concerts i espectacles d'artistes locals. Ja estan disponibles els tiquets per la paella, es poden comprar cada tarda a les Esmandies a un preu de 5 euros, i inclouen beguda, pa i cafè.
A les 5 de la tarda, tindrà lloc el lliurament dels guardons del 1r premi de Poesia FusionArte, amb la presència dels regidors de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Mataró. Aquesta primera edició del certamen va finalitzar amb Jordi Sans com a guanyador amb el llibre 'La mort'.