Doble celebració escolta de l'Arrels i l'Antoni Comas

Tarda, vespre i nit de celebració aquest dissabte a la Plaça de l'Ajuntament

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 12 Maig 2017 00:00


Cultura 2017, 35 arrels i antoni comasUns van amb fulard groc-i-negre i els altres el duen verd i vermell però tots dos són agrupaments escoltes i s'han unit perquè tots dos estan aquest any de celebració. Tant l'Arrels com l'Antoni Comas assoleixen 35 anys rodons i han organitzat conjuntament una sèrie d'activitats perquè tota la ciutat s'hi impliqui. La Plaça de l'Ajuntament es convertirà, doncs, dissabte en territori escolta.

La tarda serà per infants, d'entre 5 i 17 anys. L'activitat es dividirà per edats i repartits en diferents espais de la ciutat. Paral·lelament, al local de l’Antoni Comas hi haurà la xerrada “L’escoltisme a Mataró: Passat i futur” on es farà un repàs històric de l’escoltisme a la ciutat i es parlarà dels reptes d’aquest en un futur.

Jaume Barri té una cançó dedicada al món escolta

Jaume Barri, sopar i concert

A partir de tres quarts de set la cosa s'animarà més. Hi haurà xocolatada i animació infantil i jove amb Jaume Barri. Servirà per fer gana  per al sopar popular de després, a dos quarts de nou, a base d'amanida, botifarra, pa, aigua, vi i postres.
A partir de les deu de la nit hi haurà música amb el grup revelació del Vallès, Mandràgora Reggae i posteriorment Albercocks, un dels grups de versions més coneguts entre els i les joves. Hi haurà barra amb begudes a preus populars.

Cultura 2017, 35 arrels i antoni comas
Un dissabte ple d'activitats
Totes dues entitats celebren el 35è aniversari i ho fan amb un programa conjunt. El principal objectiu de la jornada és reivindicar el paper dels escoltes al llarg de tot l'any. Ja entrada la nit, el popular grup Albercocks tocarà a la plaça del Ajuntament.