Dissabte de visites al campanar de Santa Maria

Són gratuïtes i cal inscripció prèvia

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 03 Febrer 2017 00:00

Ciutat 2014/2015, campanar Santa MariaEn el marc de les festes de la Mare de Déu de la Candelera, Santa Maria obre les portes per accedir a un dels elements més importants de la basílica: el campanar. Les visites tindran lloc el dissabte 4 de febrer entre les 11 del matí i les 13 h, i entre les 17 h i les 18 h i es realitzaran en grups de 20 persones. L’activitat, organitzada pel Grup de campaners i la Parròquia de Santa Maria, és gratuïta i té una durada d’una hora.

Durant aquesta hora els visitants podran conèixer per dins el campanar i estar ben a prop de les campanes Juliana, Semproniana, Carme, Miquela i Montserrat. Només no podran accedir a dalt de tot, on hi ha les de les hores, la Madrona i la Candelera.

Cal inscripció prèvia

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Mataró (planta baixa de l’Ajuntament) o trucant a la mateixa oficina al número 937 582 698. En cas que hi hagi places lliures, el mateix dia també es faran les darreres inscripcions en el punt de trobada de la visita: la porta principal de la Basílica de Santa Maria.