Dissabte de gala per la Fundació El Maresme

Pep Plaza presenta l'acte al Monumental, que coincideix amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i comptarà amb un musical amb els Tangerine Trio

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 02 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Pep Plaza

El Teatre Monumental té activitat bona part dels dies de tots els caps de setmana de l'any, però demà dissabte es convertirà en centre de moltes mirades acollint la “Nit de Gala” de la Fundació el Maresme. Es tracta d'una nova tradició que, aquest 2016, també servirà per tancar els actes del cinquantè aniversari de l’entitat. La Nit de Gala comptarà amb la dinamització del polifacètic actor Pep Plaza i l’acompanyament musical de Tangerine Trio.

El musical es representarà el dia 3 de desembre a les 19.30 h al Teatre Monumental, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Les entrades tenen un cost de 10 euros en benefici de la Fundació i encara poden comprar-se als Serveis Centrals de la Fundació el Maresme (Plaça dels Bous, 3), i a Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (C/ Sant Josep, 9). També on line, al mateix portal de Cultura. Qui no pugui assistir i vulgui col·laborar, també pot comprar una entrada amb seient “Fila 0”.

Qui no pugui assistir i vulgui col·laborar, també pot comprar una entrada amb seient “Fila 0” amb la que podrà col·laborar amb la Fundació

Un musical sobre 50 anys

Adreçat a tots els públics, l'espectacle estarà protagonitzat per usuaris dels diferents serveis ocupacionals que conformen la Fundació Maresme. Es tracta d’un espectacle de caire musical que farà un recorregut pels 50 anys de la fundació i amb el qual es vol retre homenatge a aquesta llarga singladura.

Els diners recaptats serviran per impulsar projectes de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.