Segona Iludo, una trobada de dos dies al voltant dels jocs

Els jocs de rol i de taula ocupen l'Espai Gatassa en un cicle que l'any passat va congregar 400 persones

  • Redacció// Fotos: arxiu i cedida
  • Divendres, 08 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, espai gatassa

L'Espai Gatassa serà l'equipament capital pel món del joc aquest cap de setmana amb la segona edició de "Iludo, més que jocs". Es tracta d'una activitat organitzada per l’associació Banshee Errante tots dos dies entre les deu del matí i dos quarts de nou del vespre. Aquesta serà la segona edició de les jornades ILUDO.

L’anterior edició, celebrada entre els dies 13 i 14 de juliol de 2015, va comptar amb la presència de més de 400 persones que van participar en els diversos actes organitzats: partides de demostració de jocs de taula, partides de jocs de rol, va comptar amb la presència d’altres col∙lectius tant de Mataró com de Barcelona, així com persones de l’àmbit del joc.

Jocs per a tothom

Es manté l'esquema de l'any passat amb zona de ludoteca, demostracions de jocs de taula de la mà dels seus autors i diversos jocs d’habilitat, partides de jocs de rol, concurs de protojocs, subhasta benèfica amb la col∙laboració d’Ayudar Jugando però també se’n proposen de noves com és una sessió de jocs de taula dinamitzats per un professor d’anglès, l’ampliació de torneigs de jocs de taula i wargames i botigues.

Cultura 2014/2015, espai gatassa

 

Gamificació
La xerrada d'aquest any serà "Gamificació a l'aula" el diumenge 10 de Juliol a les 16.00, a l'espai la Gatassa. Aquesta xerrada ha estat coorganitzada per Javi Rodríguez, director del centre i professor de ciències i matemàtiques, i l'associació juvenil CdR Banshee Errante. “Gamificació a l'aula” ens portarà a Oriol Ripoll, expert en gamificació, i Ignacio Maté, porta a terme el projecte 1d10enlamochila, per parlar de la introducció dels jocs de taula moderns a l'aula, la seva implicació i metodologies.