Ralet sembra Can Xammar de cultura els diumenges de juliol

Camí de Santes comença programant un recital poètic amb Josep Pedrals i Enric Casasses

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 01 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Josep Pedrals - Ralet
Com ja va fer l'any passat, l'’associació Ralet, Art i Cultura es proposa sembrar de cultura el tros de juliol que queda, a Mataró per la Festa Major amb la segona edició del cicle Camí de Santes. Sota aquest nom, ja l'any passat, l'associació va programar intervencions variades a la Plaça de Can Xammar els vespres de diumenge, de dos quarts de nou a les onze com a molt tard. Des de l'associació asseguren que "es tracta de compartir els vespres d’estiu previs a les Santes, escoltant música, gaudint de la dansa o de la poesia, en un espai acollidor, asseguts fent un mos i comentant els espectacles o simplement prenent la fresca".

L'any passat aquesta iniciativa ja va tenir molt bona resposta de públic per un format diferent, així com per l'hora i el contingut.

Gran duet poètic

El primer 'Camí de Santes' programa aquest diumenge dia 3 de juliol, amb un cara a cara poètic entre dos dels nostres autors més interessants: Josep Pedrals i Enric Casasses. Tots dos són "grans creadors, homes de lletres, atrevits i compromesos que de ben segur ens faran vibrar, riure i reflexionar amb la seva poesia".

Música amb IKLO
Per acabar la nit, una mica de música: Joan Cot, vibràfon i electrònica, i Josep Bruguera, bateria, presentaran IKLO, un espectacle musical amb clares influències jazzístiques i de música experimental on es barreja l'acústica i l'electrònica.
Un concert guiat a través de la improvisació on el sampleig i la descontextualització del so conversen amb la música generada en directe creant textures úniques d'aquell moment.
Un diàleg a tres bandes que busca explorar la nostra vida i el nostre entorn.