S'organitza un tastet literari de Roald Dahl per a adults

Aquest divendres a l'escola Camí del Mig els adults podran descobrir la cara més picant de l'escriptor anglès

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Dijous, 26 Maig 2016 11:05

Cultura 2014/2015, Roald Dalh

Qui no s'ha espantat amb "Les Bruixes" de Roald Dahl o divertit amb "Els Culdolla"?  Són molts els nens i nenes que han descobert la seva passió per la lectura a través de les històries de Roald Dahl. Molts són els que s'han emocionat llegint "Matilda" i han somniat amb "El gran amic gegant", però encara que en moltes ocasions s'hagi pensat que aquest autor és només per a infants i joves, no és així.

Roald Dahl també va escriure per a adults i en va treure la seva vessant més picant i particular. És per això que des de l'escola Camí del Mig s'ha decidit organitzar un tastet literari aquest divendres destinat exclusivament a lectures de Dahl per a persones més grans i seguir commemorant, aquest 2016, el centenari del naixement de l'escriptor anglès.

Tastet literari i dolç

Les lectures dels contes aniran a càrrec d'una antiga mestra de l'escola, la Teresa Lagares, i també de l'actor Oriol Colomer. A més a més hi haurà l'escriptora mataronina Lola Casas per explicar anècdotes i tafaneries de l'autor. Més enllà de les lectures, la vetllada comptarà, també, amb un tastet de xocolates a càrrec de la pastisseria Uñó i música en directe per part del grup Judith & Jack.

Des del Camí del Mig es demana que, per calcular el nombre de persones, tothom qui hi vulgui participar s'inscrigui en un formulari de la web de l'escola.