Jornada de portes obertes a l'orgue i al campanar

Santa Maria celebra la Candelera, la seva patrona

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Divendres, 29 Gener 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Campanar Santa Maria

En el marc de la celebració de La Candelera, patrona de la parròquia, i amb la intenció de fer conèixer el patrimoni artístic de la basílica, el Museu Arxiu de Santa Maria, la parròquia, el grup d'organistes i el de campaners organitzen per a aquest dissabte
dia 30 de gener, matí i tarda, vuit visites guiades al campanar i l’orgue. Amb explicació de campaners i organistes, es podrà veure la ciutat des del campanar, conèixer el funcionament de les campanes i de l’orgue monumental.

Requereix inscripció prèvia

Els grups sortiran cada mitja hora, tindran un màxim de 20 persones i cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Mataró o a peu de campanar a partir de les onze del matí del mateix dissabte. A diferència de les jornades de patrimoni en què s'obren al públic altres estances de Santa Maria, en aquesta ocasió no es podrà visitar ni la secció de Les Santes del Museu Arxiu ni tampoc la Capella dels Dolors, que s'està sotmetent a una important intervenció de restauració de les seves pintures murals, obra d'Antoni Viladomat. A les 14h, com cada dissabte, es farà repicada ordinària.