Campanya de micromecenatge del Premi Helena Jubany

L’objectiu és editar 20.000 exemplars de l’obra guanyadora de la setena edició del premi

  • Borja Revert
  • Dimarts, 21 Octubre 2014 13:43

helena jubany premis

L’Associació Cultural Helena Jubany ja engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per aconseguir editar 20.000 exemplars del llibre guanyador d’aquest any, el setè en què es convoca el certamen. El Premi literari no és un concurs qualsevol, i és que el Jurat del Premi té en compte en les característiques del conte que estiguin pensats per a ser llegits.

L’Associació Cultural segueix comptant aquest 2014 amb la col·laboració del diari Ara, el qual farà difusió del premi, així com de l’obra guanyadora d’aquest any.

Setena edició

El Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats és únic per les seves característiques, ja que, a més de la qualitat literària de les obres presentades, el Jurat valora també el fet que tinguin característiques tals que les facin adequades per a ser transmeses oralment. El Premi té la finalitat de mantenir viu el record de l’Helena Jubany, enamorada del món dels llibres des de tots els angles, i d’encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària tant en el vessant escrit com en el de la transmissió oral.