Vés pensant en el teu Cartell Alternatiu de Santes

Ja pots presentar un Cartell Alternatiu! Tens temps fins el 22 de juny

  • Redacció
  • Divendres, 06 Juny 2014 00:00

Ipad Concurs de Cartells

Ja està en marxa la sisena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes 2014 que organitza El Tot Mataró i Maresme. Setmanes després que es desvetllés la imatge oficial de la Festa Major, obra de Regina Puig, comença ara el període de presentació de propostes d’aquest Concurs convertit en un clàssic de les pre-Santes.
El Cartell Alternatiu de Les Santes l’escullen els lectors del Tot Mataró en base a la votació popular entre els cartells finalistes, però abans d’arribar a aquest període, s’obre el termini de presentació de cartells, des del 22 de maig fins al 22 de juny.
En el Concurs hi pot participar absolutament tothom.

Es poden presentar cartells alternatius tants com es vulguin, en la tècnica que es vulgui, que compleixin les bases del certamen. Els cartells finalistes seran exposats al Públic a partir del 27 de juny i també es podran consultar a totmataro.cat/cartellsantes Aquesta doble via, presencial i telemàtica, també servirà com a mètode de votació ja que allò que fa diferent el Cartell Alternatiu de la Festa Major és que són els mataronins el que l’escullen mitjançant sufragi popular.

Atreveix-te. Fes un Cartell Alternatiu de Santes!

 

Més informació a: totmataro.cat/cartellsantes