L’escola Camí del Cros porta els artistes de Mataró a les aules

El centre dedica el seu tema de l’any als pintors i escultors del Maresme

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 25 abril 2014 13:24

Cultura 2013, Perejaume-setmana cultural

Un any més, l’Escola Camí del Cros ha treballat durant tot el curs un tema comú per a totes les classes, de P3 a 6è. Enguany des del centre, situat al barri de Cerdanyola, s’ha volgut treballar els artistes del Maresme per donar a conèixer la feina de noms coneguts de la ciutat i la comarca però que normalment no arriben als més petits.

Des del centre s’han organitzat trobades amb artistes de la ciutat i s’han visitat els tallers de noms com Pol Codina, Marta Duran o Josep M. Calleja per entrar en contacte amb diferents tècniques com la pintura o l’escultura. De la mateixa manera, les sortides organitzades pel centre s’han centrat també en aquest tema amb una ruta per la ciutat per veure els diferents monuments i esgrafiats o Arenys i la Fundació Palau i Fabra de Caldes.

El contacte amb els artistes ha servit d’inspiració posterior per als treballs plàstics dels diferents cursos. La iniciativa ha arribat fins a l’AMPA de l’escola, realitzant els pares i mares una reproducció de la ‘Laia, l’arquera’ i esgrafiats comestibles.
Els treballs dels alumnes han estat exposats aquests dies durant la setmana cultural.