Care Santos, viure en les paraules

L'autora mataronina de "Desig de Xocolata" pronunci avui l'acte acadèmic de Sant Jordi

  • Redacció
  • Dimarts, 22 abril 2014 00:00

Care Santos, després de rebre el Ramon Llull

Aquest Sant Jordi serà la Diada de la rosa i el llibre més especial per la mataronina Care Santos. L’escriptora, que no para de recollir premis i elogis per la seva darrera novel·la ‘Desig de xocolata’, no oblidarà el “seu” Mataró tot i que durant la mateixa jornada del 23 òbviament estarà sol·licitada al Sant Jordi de Barcelona, tan massiu i mediàtic. Avui, però Santos, recent Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2014, serà la protagonista a casa nostra signant exemplars primer a la Fira del Llibre de la Plaça de Santa Anna i després protagonitzant l’acte acadèmic de Sant Jordi.

La sala d’actes de Can Palauet serà l’escenari de l’acte acadèmic institucional que porta per títol “Viure en les paraules”. Durant aquest acte, Care Santos pronunciarà aquesta conferència en la que explicarà en què consisteix la seva feina, que sempre ha estat la seva passió, dins la literatura primer juvenil i actualment en novel·la.

L’acte acadèmic és un dels clàssics del programa de Sant Jordi a la ciutat i l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Mataró i la delegació local d’Òmnium Cultural. 
L’acte, òbviament, és obert a tothom.

ACTES:

"Viure les paraules"

Data:
Dimarts 22 d’abril

Horari:
20h

Lloc:
Can Palauet (C. d’en Palau, 32. Mataró)